Eversted este primul producator autohton de filtre aer. Am debutat la inceputul anilor ’80, o sectie “inedita a micii industrii”, asa cum suntem atestati printr-un articol de ziar, publicat la 18.09.1984. O idee indrazneata, a unui om de stiinta respectat, care a ales sa transforme cladirile nefolosite ale cooperativei agricole in sectie de productie de filtre aerotehnice la ”cel mai inalt nivel tehnic”.

La scurt timp de la lansare, marca ”Filto Romania”, denumita astfel dupa primele litere ale cuvintelor ”filtre” si ”Tohani” (asa cum este prezentat in articol) a devenit preferata intreprinderilor si institutelor de cercetare stiintifica si inginerie din Bucuresti, Iasi, Timisoara etc. datorita calitatii sale superioare.

Performanta filtrelor noastre era recunoscuta si in sectorul medical, ”masca alba de pe fata chirurgilor putand fi una din cele 20.000 de masti produse anual in satul prahovean.” Alte aspecte relevate de articol sunt calitatea echipei de specialisti, expertiza oamenilor care au dezvoltat instalatiile si dispozitivele realizate ”pe baza conceptiei proprii”.

De-a lungul celor peste 30 de ani de istorie au intervenit multe schimbari in cadrul companiei: echipele au crescut, liniile tehnologice au fost imbunatatite, la fel si capacitatea de productie. In 2016, am trecut si printr-un proces de rebranding, in urma caruia avem un nume si o imagine noua. Ceea ce a ramas, insa, constant este devotamentul nostru pentru a produce, cu mandrie si responsabilitate, cele mai performante filtre de aer.

Eversted ©2021  Toate drepturile rezervate.

WEB DESIGN