20.000 de filtre HEPA si ULPA pentru filtrare ultrafina pot fi produse anual in fabrica Eversted. Printre cele mai eficiente filtre din categorie, filtrele HEPA si ULPA pot fi folosite pentru indepartarea particulelor submicronice din aer, precum virusuri de laborator, mucegai, bacterii etc. Produsele de acest tip sunt cel mai des folosite in medii in care este nevoie de un nivel foarte ridicat de puritate a aerului, ca spitale, laboratoare de analiza medicala, fabrici de medicamente, medii cu activitate radioactiva etc.

”Vrem intotdeauna sa venim in sprijinul clientilor nostri cu cele mai performante solutii de filtrare a aerului. Adaugam experientei acumulate de specialistii nostri, linii tehnologice moderne pentru a furniza mereu solutii eficiente de filtrare a aerului. In prezent, lucram la eficientizarea proceselor interne de lucru pentru a ne imbunatati capacitatea anuala de productie. Pe langa cele 20.000 de filtre HEPA si ULPA, putem furniza anual pana la 60.000 de filtre cu saci si 120.000 de filtre plisate.” – Vasile Ene, Director General

Fabrica Eversted, inseamna o echipa de aprox. 50 de oameni si trei linii tehnologice, de ultima generatie pentru productia de filtre aer: KL-970 pentru filtrele cu saci, Z-line pentru filtrele plane si plisate si Minipleat pentru filtrele HEPA si ULPA.

Cu peste 30 de ani istorie in productie de filtre aer, Eversted este liderul industriei din Romania si un jucator important pe piata de S-E a Europei.. Denumita anterior Filtre Aer Curat, Eversted ofera o gama larga de solutii pentru filtrarea grosiera, fina si ultrafina a aerului, dar si servicii conexe, garantate de o expertiza indelungata in industrie. Eversted este partenerul de purificare a aerului pentru numeroase companii, din diverse sfere de activitate: de la sectorul imobiliar, industrial si energetic, pana la cel agricol, balneo-climateric si farmaceutic.

Eversted ©2024 Toate drepturile rezervate.

WEB DESIGN

Cos cumparaturi0
Nu există produse în coș!
0