In urma unui proces de rebranding, inceput la mijlocul anului 2016, Filtre Aer Curat devine Eversted, aparatorul puritatii aerului. Un nume nou, un slogan nou – Viata lunga puritatii aerului si o identitate fresh de brand care sa reflecte mai bine calitatea serviciilor si produselor oferite. Raman, insa, neschimbate echipa si devotamentul pentru a le pune la dispozitie clientilor nostri cele mai bune solutii pentru filtrarea aerului.

Filtre Aer Curat are o istorie de peste 30 de ani in oferirea de solutii de filtrare a aerului si o echipa de experti dedicati, care stiu tot ceea ce trebuie sa stie in domeniu. Schimbarea numelui si a identitatii vine pentru a incununa istoricului bogat si performantele de pana acum, dar si pentru a ajuta in evolutia noastra.

Eversted este liderul industriei de solutii filtrare aer, singurul jucator autohton, si un furnizor de produse la cea mai inalta calitate, iar aceste lucruri trebuiau reflectate si la nivel de imagine si de comunicare.

Procesul de rebranding a presupus schimbarea numelui, o noua identitate de brand, imbunatatirea modului de prezentare a produselor si un nou site de companie. Au ramas neschimbate datele de identificare fiscala a companiei si echipa de profesionisti care lucreaza la dezvoltarea solutiilor de filtrare.

Eversted ©2024 Toate drepturile rezervate.

WEB DESIGN

Cos cumparaturi0
Nu există produse în coș!
0