Eversted, liderul in productia de filtre aer, devine furnizorul de filtre de aer pentru una din navele de razboi ale Fortelor Navale Romane – Dragorul Maritim DM30. In urma analizei detaliate a filtrelor folosite anterior si a conditiilor de pe nave, specialistii Eversted au recomandat o solutie de filtrare in doi pasi: filtrare grosiera (cu filtru plan cu carbune activ granulat) si filtrare ultrafina (cu filtre ULPA).

”Ne bucuram de acest parteneriat, cu atat mai mult cu cat Eversted este un business 100% romanesc, care se mandreste cu originile sale si isi doreste sa promoveze produsele fabricate in Romania. Solutiile recomandate de specialistii nostri vor ajuta la buna functionare a navei, dar si la bunastatea personalului militar si auxiliar, stationat pe nava, pe parcursul exercitiilor. Ramanem intotdeauna aparatorul puritatii aerului, indiferent de spatiul despre care vorbim.” – Vasile Ene, Director General

Cu peste 30 de ani istorie in productie de filtre aer, Eversted este liderul industriei din Romania si un jucator important pe piata de S-E a Europei.. Denumita anterior Filtre Aer Curat, Eversted ofera o gama larga de solutii pentru filtrarea grosiera, fina si ultrafina a aerului, dar si servicii conexe, garantate de o expertiza indelungata in industrie.

Eversted ©2023 Toate drepturile rezervate.

WEB DESIGN

Cos cumparaturi0
Nu există produse în coș!
0