Eversted, liderul in productia de filtre aer, anunta deschiderea unei fabrici noi de productie, incepand cu anul 2017. Unitatea de productie va fi localizata in orasul Mizil, fapt care va conduce la dublarea activitatii de productie filtre a companiei, care se desfasoara in prezent in localitatea Gura Vadului.

Decizia de a investi intr-o noua unitate de productie a fost rezultatul dezvoltarii constante a companiei din ultimii ani. In plus, a venit si ca o completare a procesului de innoire a imaginii companiei, denumite, pana in anul 2016, Filtre Aer Curat.

Noua fabrica va cuprinde toate liniile de productie de ultima generatie (KL-970 pentru filtrele cu saci, Z-line pentru filtrele plane si plisate si Minipleat pentru filtrele HEPA si ULPA), linie automata pentru fabricarea componentelor metalice ale filtrelor, un laborator nou de cercetare, dezvoltare si testare in domeniul filtrarii aerului, precum si tehnologii noi care vor imbunatati calitatea produselor si serviciilor oferite.

Cu peste 30 de ani istorie in productie de filtre aer, Eversted este liderul industriei din Romania si un jucator important pe piata de S-E a Europei. Denumita anterior Filtre Aer Curat, Eversted ofera o gama larga de solutii pentru filtrarea grosiera, fina si ultrafina a aerului, dar si servicii conexe, garantate de o expertiza indelungata in industrie. Sub sloganul ”Viata lunga puritatii aerului”, Eversted isi propune sa asigure cel mai inalt grad de puritate a aerului in spatiile in care oamenii traiesc, lucreaza si isi petrec timpul liber.

Eversted ©2024 Toate drepturile rezervate.

WEB DESIGN

Cos cumparaturi0
Nu există produse în coș!
0