Sectorul medico-farmaceutic

Fabrici de medicamente

Cerinte: Fabricile de medicamente sunt printre cele mai exigente locatii privind nivelul de puritate a aerului, datorita impactului foarte mare pe care il poate avea contaminarea aerului asupra calitatii produselor farmaceutice rezultate. In plus, in urma majoritatii proceselor de productie sunt emanate in aer diverse substante daunatoare care pot afecta sanatatea angajatilor din interiorul fabricii sau a mediului inconjurator. De aceea trebuie alese solutiile de filtrare cele mai performante, care pot asigura un aer curat si sanatos.

Produse potrivite: filtre plane, filtre plane plisate, filtre fine, filtre ultrafine

Referinte:

Laboratoare de cercetare si analiza medicala

Cerinte: In cazul acestor unitati, calitatea rezultatelor obtinute in urma cercetarii si analizelor este direct influentata de nivelul de puritate a aerului. Existenta de impuritati in aer poate influenta acuratetea si corectitudinea rezultatelor. Provocarea industriei este de a gasi solutiile potrivite de filtrare a aerului, care sa corespunda cerintelor specifice.

Produse potrivite: filtre plane, filtre plane plisate, filtre fine, filtre ultrafine

Referinte: Institutul de Cercetari Petru Poni – Iasi, Istitutul de Chimie Macromoleculara, Insitutul de Biologie, Edas, Biosintex, Bioeel, Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala, Stupii etc.

Spitale

Cerinte: Aerul curat este vital pentru ingrijirea pacientilor din orice spital sau unitate de ingrijire medicala, atat in cazul saloanelor si cabinetelor medicale, dar mai ales in blocurile operatorii sau salile de terapie intensiva (unde nivelul de puritate a aerului trebuie sa fie cel mai ridicat). Pe langa asigurarea celor mai bune conditii de recuperare pentru pacienti si a unui mediu sigur de lucru pentru cadrele medicale si pentru vizitatori, unitatile spitalicesti trebuie sa evite si raspandirea microbilor sau particulelor dăunătoarea pe calea aerului. Crearea unui ambient sanatos si propice recuperarii se poate realiza doar prin implementarea solutiilor optime de filtrare a aerului.

Produse potrivite: filtre plane, filtre plane plisate, filtre fine, filtre ultrafine

Referinte: Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic Coltea, Spital Lotus, Spitalul Judetean Zalau, Medlife, Medicover, Ovidius Clinical Hospital, Clinica Polisano, Policlinica Monza