Sectorul imobiliar

Industria hoteliera

Cerinte: Cand confortul din spatiul interior este principalul criteriu de diferentiere in industrie, orice element care duce la cresterea gradului de satisfactie al oaspetilor este crucial. Pentru industria hoteliera, calitatea aerului respirat este un indicator pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Produse potrivite: filtre plane, filtre plane plisate, filtre fine

Referinte: JW Hotel Marriott Bucharest Grand Hotel, Hotel Radisson Blu, Hotel Hilton, Hotel Novotel, Johnson Hotel

Spatii locative industriale

Cerinte: Principala provocare a spatiilor locative industriale este asigurarea unei calitati foarte bune a aerului, care sa permita functionarea utilajelor la parametrii normali, dar care sa garanteze o calitate superioara si un ambient sigur lucratorilor care manevreaza aceste utilaje. De aceea, este nevoie de atentie sporita la dimensionarea filtrelor si alegerea celor care sa asigure o calitate superioara a aerului.

Produse potrivite: filtre plane, filtre plane plisate, filtre fine

Referinte: JLG Manufacturing Europe, Gedeon Richter Romania, Philip Morris Romania, Sintofarm, Procter & Gamble, Rolem, DTR Draxlmaier, Delphi Diesel, Magentis, Rombacom, Sigma Autocolor

Spatii locative pentru birouri si cladiri rezidentiale

Cerinte: Calitatea aerului respirat are un impact direct asupra calitatii vietii rezidentilor. Aer curat inseamna o productivitate a muncii mai buna si un nivel de stres mai scazut. De aceea, alegerea unor solutii potrivite pentru filtrarea aerului este vitala pentru a le oferi rezidentilor confortul mult dorit.

Produse potrivite: filtre plane, filtre plane plisate, filtre fine, filtre ultrafine

Referinte: IKEA, Bog Art, Centrul de Afaceri Nord, Coral Construct

Spatii comerciale

Cerinte: Pentru alegerea solutiilor de filtrare potrivite, spatiile comerciale intampina o dubla provocare: pe de o parte numarul foarte mare de clienti, iar pe de alta parte asigurarea conditiilor ideale pentru diferite categorii de produse (de la produse alimentare fresh, la produse congelate, ambalate etc.).

Produse potrivite: filtre plane, filtre plane plisate, filtre fine, filtre ultrafine

Referinte: Carrefour, Kaufland, Metro